Clairvoyance

Bliv set som den du er og kan blive

I clairvoyancen stiller jeg ind på din udfordring, dine spørgsmål og ser efter det bedste potentiale for dig. Det være sig helt privat eller måske har du spørgsmål omkring dit firma/job og skal bruge guidelines.

Har du brug for at få kikket på, hvad der sker eller trænger til at ske i dit forhold, eller mangel på samme, på din sundhed eller dine udviklingsmuligheder, dine mentale og kropslige udfordringer – hvad det handler om, stiller jeg også ind på det, så du kan få svar og vejledning. Jeg ser hvad problemet kan komme fra og hvad du evt. kan gøre.

Skulle du få brug for at få healet og transformeret uhensigtsmæssige overbevisninger i forhold i ovenstående, der blokerer dig i at få og nå det du vil have, anbefaler jeg du booker mig til en theta-session, der går dybere terapeutisk, og på en meget nænsom måde får vi trukket de overbevisninger ud, der hæmmer dig i bare at være den bedste udgave af dig.

Du er velkommen til at booke en telefonsession, eller booke dig til en session i København, Heart House, Amagertorv 14B.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Har du spørgsmål, kan du skrive til mig på terapeuten.dk@gmail.com

Clairvoyancen kan foregå via telefon, eller i Heart House Amager Torv 14B, København.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.