Guidet healings-meditation online

LIVE GUIDET HEALINGS MEDITATION ONLINE - PÅ ZOOM

Vi mødes til guidet online healings-meditation.Det tager i alt en lille time. Når du har booket din plads og sendt mig dit tlf.nr.eller mail, sender jeg dig et link til online meditationen på Zoom. Det er en god ide at prøve Zoom af først for at se om dit lyd-input virker. Tag gerne headset på og sørg for du er helt uforstyrret under meditationen.

Mine guidede meditationer er rejser ind i elementerne, jeg healer med moder jord, visdomsvæsner og måske engle – hvad der nu opstår intuitivt henad vejen. Jeg bruger tranceinducerende sprog, for at du kan slappe mere af i krop og sind og dermed opleve rejsen og give plads til healingen, på din helt egen måde.

Bagefter er der mulighed for at dele oplevelsen og dem der ikke har lyst til det, logger jo bare af. Så simpelt kan det være

Vel mødt til en skøn guidet healings-meditation – jeg glæder mig til at møde dig.

BOOK DIN MEDITATION NU.

Du er også meget velkommen til at kontakte mig på terapeuten.dk@gmail.com

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.