Om mig

Min vej gennem transformation..

Jeg hedder Sina Kalsbøll. Jeg bor på landet, i naturskønne omgivelser.

Jeg har siden jeg var helt ung beskæftiget mig med spirituel og personlig udvikling: Transendental Meditation, Et kursus i Mirakler, Reiki Healing, Intuitiv kraftsang, Den 4. Vej, NLP MasterPractitioner, Mindfulness instruktør, Clairvoyance, Gong-spiller workshops, div. kurser i Bushcraft og har fulgt/følger en shaman i skovene, hvor der praktiseres den Nordiske Shamanisme.

For 6 år siden uddannede jeg mig til Master-theta-terapeut, det super transformerende værktøj Theta-healing og har hjulpet mange ud af svære situationer/mønstre igennem tiden.

Jeg har fokus på, at man altid har jordforbindelsen med sig, både i grupperne og når jeg arbejder med klienter en til en.

Som mange andre, elsker jeg naturen, at være i den få energi, visdom og sågar blive healet af den. Jeg afholder Skovbade/mindfulness workshops i naturen året rundt og p.t. er jeg ved at udbygge min værktøjskasse med Naturterapeut uddannelsen fra HEG (Human Education Group).

Jeg glæder mig til at møde dig, om det bliver over telefon-clairvoyance, til et gong-lydbad, i en Theta-terapi-session, eller ude i naturen til et Skovbad/mindfulness – vi får at se, hvor vi mødes.

Du er velkommen til en snak og kan kontakte mig på terapeuten.dk@gmail.com
De bedste hilsner, Sina

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.