HVAD ER THETA-HEALING?

Alt er energi - alt kan påvirkes

Thetahealing er en healingsmodalitet der involverer clairvoyance og healing af de gundliggende dybe overbevisninger, blokerende mønstre og traumer, der bl.a. skabes/opleves i barndommen, men også senere. Vi kan på en kærlig måde løsne de ubalancer der fastholder dig i dine problemer og der der hindrer dig i at nå dine mål og være den bedste udgave af dig dig. Med thetahealing, er det også muligt at se tilbage i generationer, altså se, hvor de overbevisninger og livsmønstre, der spænder ben for os i livet, kommer fra og derefter heale dem op. Vi skifter de uhensigtsmæssige overbevisninger ud, fx. Jeg er ikke værd at elske, med fx: Jeg er elsket og jeg ved hvordan det føles at være elsket.

Man kan sige, at vores liv nærmest er baseret på overbevisninger: har jeg ret til succes, har jeg lov til at være her, er det ok at være synlig, har jeg lov til at fylde, er det trygt at være den jeg er. Disse overbevisninger har en enorm indflydelse på vores liv og ofte i negativ retning.
Det at udskifte sine uhensigtsmæssige overbevisninger med hensigtsmæssige betyder alverden for det liv vi lever. Der er stor forskel på at leve med, ikke at være værd at elske – til at det føles som en naturlig integrerert del i livet, at føle sig værd at elske. Eller at man eksempelvis er bange for succes pga. måske tidligere hændelser i fars og mors liv, til at man nu tør opnå succes og være synlig og realisere sin drømme.

Det er Vianna Stibal der for 30 år siden introducerede denne healingsmodalitet, der nu er spredt verden over, og bruges i alle samfundslag. Italienske læger får tilbudt thetahealing som et frivilligt tilvalgs modul. I Japan arbejdes der med thetahealing på visse kommunehospitaler og forskere/kvantefysikere som Bruce Lipton beskriver på videnskabelig vis, hvad thetahealing er og kan gøre.

I theta-sessioner kan der arbejdes med alt. Det er en meget dybdegående terapiform, der bevæger sig ned i de aller dybeste lag, på en meget nænsom og kærlig måde, for at kunne give det accept og kærlighed, som ikke er set og favnet eller imødekommet tidligere.

I thetahealing lærer du på en skøn blid og indsigtsfuld måde, at du kan ændre det i dig, der i mange år har blokeret dig fra at være den du er, det du ønsker i dit liv. Fra at være offer for “ydre omstændigheder” kan du blive den der har styrringen i dit liv, ved at ændre det der er inden i dig – så det er dig der skaber dit eget liv ud fra hvad du sender ud i “æteren” så at sige. Sender du signaler ud til andre om at du grundlæggende ikke er noget værd, eller er usynlig dybest set, så er det den respons du får fra den ydre verden. Den ydre verden er en rigtig god målestok for, hvordan du har det, og hvilke overbevisninger der styrer dit liv.

Du kan bl.a. arbejde med gentagne uønskede situationer i alle livsforhold, Forholdet til din partner, Negative job situationer, Overvægt, Følelsen af fiasko. Usynlighed. Uværdighed, skyld og skam, det være sig fra fysiske til følelsesmæssige overgreb, og meget andet. Det bestemmer du.
Jeg anbefaler som minimun 3 sessioner for at komme godt rundt om emnet og få så mange overbevisninger og mønstre med.

Jeg glæder mig til at møde dig i din verden.

(Se video herunder: Theta Healing.
af Bruce Lipton)

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.